Обавештење, испит из предмета: Енглески језик 1, Eнглески језик 2, Енглески језик 2 (ОАС сестринство)

Обавештавају се студенти да ће се испит Енглески језик 1 у септембарском испитном року одржати у понедељак, 29. 08. 2022. године, у амфитеатру у Силосу, са почетком у 12 часова. Студенти који су пријавили полагање овог испита у септембарском року треба да дођу испред амфитеатра пет до десет минута пре назначеног термина како би били прозвани. Неопходно је да се на испит понесе индекс и попуњена бела испитна пријава са холограмом.

 

Обавештавају се студенти да ће се испит Енглески језик 2 у септембарском испитном року одржати у понедељак, 29. 08. 2022. године, у амфитеатру у Силосу, са почетком у 13:30 часова. Студенти који су пријавили полагање овог испита у септембарском року треба да дођу испред амфитеатра пет до десет минута пре назначеног термина како би били прозвани. Неопходно је да се на испит понесе индекс и попуњена бела испитна пријава са холограмом.

 

Обавештавају се студенти да ће се испит Енглески језик 2 за студенте са студијског програма ОАС Сестринство, у септембарском испитном року одржати у понедељак, 29. 08. 2022. године, у амфитеатру у Силосу, са почетком у 13:30 часова. Студенти који су пријавили полагање овог испита у септембарском року треба да дођу испред амфитеатра пет до десет минута пре назначеног термина како би били прозвани. Неопходно је да се на испит понесе индекс и попуњена бела пријава са холограмом.

 

наставник Биљана Вукчевић Лацковић
Катедра хуманистичких наука

Остале вести из категорије